Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte ba o referendumu, plavom jeziku kod ovaca i to. Ta nas briga a Spaletija.. Daj da se mrzimo i strijepimo sta ce biti sutra. To je zivot
o kakvim glupostima pisete ccc
Hah naslova. Kao da seljacko pucanstvo sa klixa konta ovu aluziju na DeLoreana.
Naši penzioneri pred izbore imaju mogućnost da uzmu ponuđenih 50 KM od nacionalnih stranaka pa da idu sa svima nama u ... jednu stvar, ili da ne uzmu, pa da odmah idu !
@u redu za panju Hamo Mogao bi da se obratiš Lijanovićima, al sad su u pritvoru ! SDA dijeli po 50 KM, pokucaj AMiru Zukiću, ak imaš sigurnih 10 000 glasova ! Mrtvi nisu na cijeni, to danas svi nude !