Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajd spalleti ne seri
DZEKO PENALDZIJA..... nemoj vise...
@Duke Togo Nabo se na kolac!
kvazi novinari, Spalleti je rekao da je Džeko "nezamjenjiv" dakle ponovo "nezamjenjiv" zato što je jak i može osvojiti svaki zračni duel, međutim da Roma može igrati i sa tri prednja i da je to možda bolja opcija nego igrati sa Edinom. jedete govna, Spalleti je kralj. Ponovo je otkrio Edina i čovjek je prvi strijelac lige a ne možeš biti prvi strijelac lige eto nako, na njega skaču po trojica, zna zajebati ali je Edin king a Spalleti još veći jer mu vjeruje.
"Dzeko is irreplaceable because he’s a physical player that can win balls played forward by his team-mates. The idea of playing with three less imposing strikers who look to receive the ball to feet is another option and could have even better results than playing with Dzeko – last season we did very well using that system. "I always ask Edin to be the aerial focal point of the team, while last season we were more about passing it around and keeping possession. We don’t need to worry.
Kralj penala
gledaj odbranu konjino man se napada
Na ljeto akobogda Dzeko u Real za rekordnu sumu....ili ce Roma odrijesiti kesu, a mozda i Milan, Liverpol, Juventus, Arsenal....zna to to Spalletti, ima covjek predosjecaj.
Spalletii ne sereti, matereti. Poselameti i pojedi malo špageti. Na italijanskom, da me razumije.
Oj, novinaru, muko ljuta! Pa nije Spalleti rekao nije Dzeko nezamjenjiv nego si to ti nesto iz konteksta izvukao!Bas si od struke... bravo!
duša..na faci mu vidis da je fiiiin..
Spalletti je legenda
Zurnalustika karina... Gdje u clanku pise da je Spaletti rekao "Dzeko nije nezamjenjiv"...?
Mozda him je isharetom reko?!
Sutra ce mu sigurno igrati Totti ili Sharaf u napadu.
istinu covjek zobri ali to se ne odnosi samo na igrace,i manageri su u toj prici
U prevodu klupa a onda Dzeko fino mu se pokaki po celavici pa razmazi ko marmeladu.i fuli svaku sansu protiv Lacija jer to najvise boli.
Nije čovjek uopšte na to mislio što piše u naslovu.
Gdje bi Roma bila na tabeli u Seriji A da joj oduzmes 18 golova Dzeke.
Neznam sta bih reko on ga je digo bukvalno iz pepela pa mozda ima pravo i na druge opcije