Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze ni jedan igrac biti veci od kluba!
Vala i ovog tooti-ja je dosta.. Pa i i puno jaci i vwci igraci su se povukli i uvidjeli kad je dosta.. Ovaj tooti kontrolise klub isto kao sto su radili dzeko i spahic begovic... Pa otjerali Susica..opet kazem punćno veci igraci su se davno dostojanstveno povukli.. A ivaj bi da igra do 70-te i parira mladjima..
Spaghetti
Bez obzira kolika je legenda, sa Tottijem kad igras to ti je kao da igras sa igracem manje u njegovoj dobi.
Da je Totti recimo Ibrahimoviceve konstitucije, onda bi bilo u redu da se zale. Ovako gledajuci... ne moze on vise i sa time se i Totti i navijaci trebaju pomiriti. Spalletti je u potpunosti u pravu.
totti je trebao odraditi par posljednjih minuta..koliko god da je los i star,zasluzio je vise..legenda,igracina a prije svega covjek..malo je onih koji bi odbili real zbog ljubavi prema maticnom klubu
Niko da napiše zbog čega je Džeko,na svoje insistiranje,napustio igru.Jeli bio umoran ili je bila posljedica onog udarca?Treba dobro pogledati snimak kako ga onaj crnac NAMJERNO udara laktom u bubrege.Tačno se vidi da je namjerno i treba ga tužiti savezu da ga diskvalifiju makar 3 utakmice.
Klub je od igrača važniji, s toga Totti nije više kao nekada i ne može pružiti timu ono što treba.
Trener u pokušaju.
Da mogu vratiti vrijeme svezao bi rep...