Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cro, ti si bas tele .....ne komad, vec ono citavo tele ...
hihihih przi u Mostaru, pa ti zahebavas na sa-x-u...a ima i poskoka...valja cuvati stolnu straznicu (rasirila se od sjedenja hehehe). Ne zamjeri...inspirativan si za zahebavanje!
Ruzni su neki komentari oko Spahica ali brate i ne zasluzuje ovoliku paznju. Definitivno covjek je slab igrac ali se zna uvuci pod kozu trenerima, publici a posebno novinarima. Laznjak da valja.
Nek si ti skolovan i pametan, imas sve i gotivis Spahu levata. Al ne zaboravi jadni uhljupe da ti je sve BABO ostavio i da cesuvijek u zivotu biti Babin sin ko i spaha A reci mi sta je to spaha zavidno napravio u svom zivotu? SMijesno, moze stati na kutiju cigara :)
Spaha svakako nece u konkurentski klub, potpisao je ugovor s FC Valenciom, samo se ceka otvaranje transfera da bi se potvrdilo.. ne zuri mu se.. jer hoce da odmor provede bez novinara dosadnih....
Koji ste vi bolesnici. Sve uspjesni likovi. Ne znate kojeg je oblika lopta a znate kenjat ko je uspio a ko nije. Tuzni i zalosni.
Spahic je samo jos jednom potvrdio da je jedan obicni jalijas!
eto prosle godine ga kao arsenal trazio a cijena bila 20 miliona eura, a ni godinu poslije 2 miliona...hajd sad ti tu budi pametan...plako sam od smijeha kad mu je cijena bila navodno 20 miliona eura, djaba sto je nas kapiten i najbolji igrac al brate sto je previse previse je.
Sace Wanger da uleti,sad ga ima jeftino,ceko Wangere da padne cijena a nije konkurentan...
pa dobo gdje je sad pola engleske lige i jos par ostalih klubova (najjacih) iz liga petice da ga kupe...e spaha spaha ipak ti je to max...
Emire Spahicu ti si jedan obican KLOC! Pisa.am se ja na tvoje igre i tvoje zalagenje kad si karakter nulte klase. Trebas biti uzor mladim ljudima. Mozda i jesi, pa zato svakodnevno citamo crnu hroniku
KO MO TNO a jeste bruka, HALO \"NOVINARU\"
kakav je to kontekst, cuj KOMOTNO. hahah :) :D:D::
Emir Spahić (29), igrač Montpelliera i kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, mogao bi komotno i sljedeće godine igrati za francuskog prvoligaša. Što me rodi majko!!!
Igrati komotno??
Kad se nadju interesdzije da ti zagorcavaju zivot i karijeru u pm!