Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njegovo rodni grad je dubrovnik pa tako da je logicno da u dubrovniku pravi...:)
Zasto da Ćorluka,Jelavic, Rakitic... igraju za BIH kad Spahic ROĐEN i ŽIVI u HRVATSKOJ a igra za BIH?
Seljacki teferic na Spahicev nacin!
\"Gospodin se ne postaje,gospodin se rađa! Spahiću kapa dole!\" Ovako nešto ne bi ni Bilić izustio.
Hoće li biti i Boris Bilić\'
http://www.mojevijesti.ba/novost/126361/Krada-humanitarne-kutije-u-Zenici Pomoć u identifikaciji?!
poslje onog kiksa protiv francuske ne da zasluzuje progon iz repke nego zasluzuje metak u celo bas kao i eskobar 94-te
PAPAK
Spaha je ubaceni saboter u repki BIH svi se boje da se ne plasirate otici cete do finala bbbbuuuuaaaaaaahhhhhhhaaaaaaahhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa
@Lašva Zato sto ga nisu zvali u RH reprezentaciju, zar mislis da bi rađe sa bosnom igro prijateljske ili sa hr repkom na EP.
Bravo Spaha...Dubrovnik je tvoj rodni grad. Svakako da ga promovises. Dubrovcani su to i zasluzili. Ali to je i promovisanje BiH u HR ! Uvjek nasmijan, iskren, i posten. Primjer mladima u ponasanju...ljudina !
Mmm, kako je on dooobaar. Ima neceg hot u njemu.
Izgleda da su rijetki shvatili suštinu.
Bravo, Spaha!
vidim i Ivanovic dolazi, lijepo je vidjeti da vjera ne sprecava ljude da pomognu humanitarnim gestom !!!...svaka cast i Spahi i svima koji prisustvuju:)..
J E B O TI BOŠNJO B O G A U S T A Š K O G
Kako to da nije doso kodnas u 23% on je \"NAS\"trebo je doc u sarajvo hahahaha bijednici covjek ih vodi u dubrovnik nece da vide onu prljavu sramotu mahalu.