Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimovića u prvi tim
Raduje me ova slika kada vidim zagrljene selektora i kapitena. Utakmica je bila ocajna, odnos prema istoj jos i gori, rezultat i bolji nego sto smo to zasluzili. Bilo i neponovilo se.... I kada tesko je, kad ređas poraze nasa pjesma nikad ne prestaje \"VOLIM TE BOSNO\".
sphica treba izbaciti mamu mu y. glupu preskocila ga lopta... i zabise gol .. i taj onda igra u inostranstvu za pare i
misimovicu mojne tisra, vuces se po terenu kao da imas dvije lijeve.
neki od njih su me baš razočarali al spreman sam oprostit im i zaboraviti 3.juni ako razvale Albaniju i ako ne budu potcjenjivali protivnike.
a ti spaha kao nisi kriminalac..
haj ne ser... kako vas nije sramota spaha cijeli zivot igra kao dva igraca u repki i da je kriv za deset golova na jednoj tekmi niko mu nema pravo nista reci, jer nam je lik spasavao mreze x puta, fuj kako vas nije sramota a ovaj konj od trenere idi u tursku drugu bola treniraj neki ankaraguchuspor i slicno odakle tebe i trenerskog posla, pitari te postavili pa ko si ko ti mars u mp3 jesi ikad vodio neki malo jaci Evropski klub? nisi pa sta radis tu, iza albanije dja otkaz i mars, zovnite duska bajevica covjekje bez ugovora godinu pa da osvojimo zlato!!! a sa ovim topom susicom mozemo jeidno sa luxemburgom igrati
Radije ću gledati kakvu tursku seriju nego vas. Dosta sam živaca izgubio na vas kretene. Nikad neću zaboraviti prave zmajeve: Barbu, Bracu, Bolu, Konjića i ostale prave momke koji su pokazali kako se brane boje svoje domovine. A vi možete slobodno ići tamo gdje ste na baušteli i povedite i Safeta sa sobom. Bolji smo bez vas. Pojačajte nas, please. I jedna za Spahića: prestar si ti za te momačke frizure, pogledaj rodni list. Svašta bih vam rekao ali ostalo mi je samo cca. 500 karaktera, slab server ili neki sirotinjski zakup prostora, nema gdje stati. Kratko i jasno: FUJ !
dragi su mi stvarno bili do pred ovu utakmicu u Rumuniji a ovako dabogda izgubili i od Albanije 1:2....ha ya
Nisu oni sposobni pobijediti ni Albance.
YEDI GO.V.NA SHUPCINO
Spahic je obicni panjina seljober, mars smmeece
Nemojte samo da pricate nego to i pokazite.
samo zaboga nemoj susicu misimovica i mravca
Bukurešt za pamet, Zenica za Euro! Ajde, momci :) Kao da imamo koga drugog voljeti u ovoj smiješnoj zemlji :)
Misimovic je bio najgori na sredinu, ali i lijevi i desni bek katastrofalni !!!
ja Rahimica nebi ni na termin zovno ,a kamo li u repku sretno momci ,