Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak na kraju fino od njega.
Dosho tobe na Vaskrs!
Pepe nogama ubi protivnickog igraca pred 50 hiljada ljudi, Hazard onog djecaka sto lopte skuplja nogom k'o iz topa spuca u rebra, malo se hampe diglo i nikom nista. Bas me zanima kako bi reagvali da je kojim slucajem Messi, Ronaldo ili neka planetarna zvijezda to uradila a da su njihovi igraci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jebajiga spaha ..idemo dalje ..jest da si usrao motku al si nas
ubuduce pamet u glavu.
zaboravio taj dan uzet terapiju
nazalost i tvoju i nasu u civilizovanom svijetu vrijede drugacija pravila nego kod nas.da je to bilo u bosni redar bi dobio dva zuba dzaba,policija i sudstvo bi zataskali cijeli slucaj i ko da nista nije bilo.ovako ljudi cuvaju ugled kluba,jer igraci su prolazni a klub je vjecan.probaj karijeru u turskoj,to tamo jos prolazi....
nemorate se bojat. Popricace Rudi Völler opet to i ostat ce.
Ovo je Safet alias Teleca glava davno trebao da uradi ali nije imao muda. Savez da ne spominjem. A Spaha je jedan obicni karinas. Uvijek je bilo mozes koliko hoces ali neces dokle hoces.
Bravo za apotekare,neka ste otjerali ovo govno seljačko.
tako to radi švabo,svoje balkanske primitivizme Spahić mora ostaviti negdje drugo
Treba malo smiriti ego svoj, za svoje dobro. Dobar fudbaler, ali ego je u oblacima. Nastetice sebi samo tako. Razumijem ga donekle, jer i sam sam bio takav :) "Bijes je kao vatra. Ako je ne ugasis sagorjeces". I ja da sam ovo uradio zasluzio bih da me otpuste.
duduk
idi ba ljakse, pičiš mi po k..... ima po ovim našim vukoj.ebinama hiljade momaka što znaju ganjat loptu bolje od tebe, samo što ih j.be upravo to što su rođeni tu. pružaš našoj djeci loš primjer. većina bi poštovala svoj uspjeh, a posebno tuđe povjerenje i novac. zar mora svaki balkanac koji dođe do koje marke više pretvorit se u krkana?
:-)))))) dijete drago....što ne učiniš nešto konkretno po tom pitanju?
oprosti im Spaha jer ne znaju šta čine..neki je se veliki klub vec obradovao, u to sam siguran.
I onako ti je bilo vrijeme za penziju :)
Bosanka gdje god zivim.
Vidim slabo kontas. I dalje sam u Barceloni a tako isto sam i dalje bosanka. Fino ti napisah bosanka GDJE GOD ZIVIM.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ode Spaha u Sarajevo http://bomba.ba/bomba-emir-spahic-na-kosevu/
Šteta
to se desi kad neko misli da je faca :D
Nema ti to veze s tim.