Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Norveskoj ima beskucnika?
sitno nesto
Moj krac beskućnici.. Zna se kako beskućnik izgleda. :D
ahahahahahahhha ajjjjjjjjjjjj majo , a jos stave ovaj clanak online XDDDD
Ukoliko ne igraju africke zemlje mislim da smo mi faloriti. Na evropskom smo sigurno medu top 3 reprezentacije - imamo siroku klupu za rezervne igrace.
Na ovo takmicenje treba poslati reprezentaciju sumske tamo ima najvise beskucnika..
Ne kontam nikako. Za ove susrete se mora izdvojiti novac. Postoje sponzori, reklame...zasto ne naprave kucice neke za ove ljude?
pobjednici dobiju po kartonsku kutiju
evo medalje
U nasoj zemlji bi mogli napraviti oko stotinu reprezentacija beskućnika :(
Moze li mi neko bez pametovanja objasniti ovo "beskucnik"!
covjek koji spava na ulici ili u nekom skloništu?
@MinayashiNakitu Baš je njemu do fudbala!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hahahah a svasta. cuj SP nogometasa beskucnika. Nisam znao za ovo.
Kako je ruzno reci nekome beskucnik. Da sam novinar i da posjedujem znanje pisanja, napiso bi umjesto beskucnik nesto plementije za ove ljude.
da slijedece godine idete na takmicenje skucenih pa za dvije uhljebljenih pa za pet ministarstskih i pred kraj predsjednickih