Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vezni red nikad losiji, samo Alli se tu istice. Sjetimo se kad su tu bili Gerrard i Lampard, ali opet ni ta repka nije nesto uradila. Samo ostaje misao, sta bi bilo da je tada bilo goal-line tehnologije, kada je ponisten cist gol Lampardu
Vecina reprezentacija, ako ne igra u barazu, igra prijateljske utakmice. Mi ne igramo. Je li zna neko koja je bila zadnja prijateljska utakmica nashe reprezentacije. I to je jedan od razloga zasto smo ispali.