Austrijska Bundesliga
151
Soriano izveo najgori penal u historiji!?
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fazlija bi gore opalio :D
Ovako vertikalno s mjesta ispaliti je stvarno umjetnost.
Ramos je fulio za dva metra, a ovaj za sedam. Poredjenje je isto kao izmedju takvih komentator i medvjeda - slicni su su zato sto su zivi stvorovi.
Ramos Br. 2
@308, Hoces ti doci iz SveCke da budes u prvim redovima kada podjemo da \"pobijemo\" sve Srbe, ili ces da jedes eurokrem i napolitanke tu u SveCkoj dok budes pratio rat preko tv i internet-a?
Niko nije primjetio da je lopta nakon 26 minuta leta usla u gol
daj je jos jedan go na ovom golu bio prebacio bi ga xD
Vidite da je frajko nekad igrao ragbi xD
Povalise me ovi levati na kladionici
Još ga protivnički igrači ruže kako je glupo izveo penal. Koja budala...
www.4fudbal.com/mancini-ima-novog-assistant-menagera Mancini ima novog asistent menagera sa kojim je dobio otkaz 2001 godine u Fiorentini zbog 16 poraza u toku sezone.
FK Sarajevo Zeta Jones :-))))
prodali 100% trebalo mi oba daju gol :)
piksi,srbo i riki najbolji komentari, svaka čast, nasmija se pravo :)
Boba je falila da sebe pogodi u bradu
Ovo meni mirise da je on igrao kladionicu,treba njemu provjeriti ziro racun
Mirise malo na namjestaljku pogledajte kako reaguje nakon sto je fulio ... i kako gleda prije nego to puca gore u visinu ... .