Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na oosnovu čega je Blatter predsjednik FIFA-e ovoliko godina??? samo bih volio to znati...
ne znam ko je dozvolio da leglo korupcije i nepotizma upravlja svjetskim nogometom nogomet se treba vratiti izvornim okvirima, u kojima je bio do ranih 70-tih
stari to je samo biznis.normalno je da postoji lobiranje ali pogledaj malo iz drugog ugla.treba prvenstvo dati nekoj fukari?arapi su puni kesa i napravit ce trice i kucine,zavrtjeti privredu,zaposliti ljude itd itd.pa znas li da je budwesir iskezio par milijardi za exkluzivni ugovor i dozvolu tocenja piva samo na stadionima u toj arapskoj zemlji???
Jedi ba govna sony
Oduzet ce Blatteru Playstation.