Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro s to reko
Pa i ako izgube od City-ja United bio i ostace veci klub i po broju titula i po broju navijaca...isto kao Zeljo u BiH....najveci...!!
@sauberland Sve tačno samo ne poredi Željo i BiH sa ovime. Kao da porediš Golfa dvojku sa Tesla Roadster-om.
@sauberland za meldarto;..Nisam ja uopste poredio Zelju ni sa jednim od pomenutih jer je iluzorno,nego objasnjavao stanje u Mancesteru kao i stanje kod nas...nema poredjenja...kontas..??
Čuće se danas ko je veći
5:0, s tim da će Siti igrati laganicu, ono da se ni ne preznoje. Malo tiki-taka, puna mreža uz petaka!
Pa naravno da jeste. City trenutno ima dobar tim i pitanje je vremena kad ce ponovo past u srednji dio tabele. Junajted je top 3 klubova u svijetu. Veliki broj trofeja i navijaca koje City nikad nece vidit.
@ForceIndia871919 Drag mi je i United, ali kako sada stvari stoje, ovo je kao da tenkovi idu protiv stada ovaca.