Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jedino Alexis Sanchez i vrijedu tu, nema s kim igrat, a Pogba je promašaj decenije.
A taj isti Alexis prima 400 hiljada funti sedmicno, a za sta? Kakvim igrama? U Arsenalu odlican, ovdje ocajan.
keno jesi tu
Nece mu u lp kao arsenal pa se rasipaju bodovima ole ti si samo jeftino rjesenje za upravu nista vise
De gea, shaw, pogba(uz promjenu stava), matic (mislim da ima potencijal), rashword, martial a na klupu herera, ostalo sve otjerati, nemaju kvalitet koji je potreban.
Sve ih odjebi.
United je našao trenera nakon godina potrage!!! Sad je na njemu da nadje igrače i provede filozofiju
Čistka manekena, samo oštro Ole 👍
napisi im na papiric da se trude vise
Sanchez pod hitno !! Younga mi je zao , jer je uz De Geu jedini iz zadnje sampionske generacije. Al jbg sta je tu je valjda godine ... Smallinga poslat na obuke kod Joshue nek se tuce i malo vise forsirat i raditi sa Andresom Pereirom momak je masina 😉 Ima tu jos kandidata , al sve u svemu Sanchez , Young , Smalling ..
Zasto ? Zar si ti za to da navedeni igraci ostaju u ekipi ?