Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Wenger se prepao,a kako i ne bi,covjek nije nista osvojio godinama i godinama ima isti izgovor:imam mladu ekipu...ma daj covjece,uozbilji se!
Sokiralo ga zato sto ce im LFC opet biti konkuret, mozda cak i vise od toga a ne kanta za nabijanje sto je bio pod vodstvom Hodgsona..
Moj Arsene, nije samo tvoja, svaka profesija je takva: nema rezultata, nema para..ne znam sta ocekuju treneri, da jednom kad sjednu na klupu budu tu do kraja zivota...Valjda i navijaci imaju pravo traziti da za pare koje gledaju nesto dobiju.Ko im to ne može pruziti sta drugo može očekivati nego nogu...
E moj wenger, Hodzson je trebao daavno otići, nema tu šta da te šokira! ;)
Mene da se pita i ti bi nogu dobio. Kada si ti zadnji put nesto osvojio? Ne racuna se kup malina sto ste igrali u predgradju Londona. Covjek umislio da je Tiito.