Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doveden je na posudbu kao dodatna opcija ako zafali ofanzivni bek. Trenutno nije toliko potreban, pa je klupa logično mjesto. Čeka svoju priliku, u slučaju da Bayern mora ganjati rezultat, ući će i pokušati napraviti nešto ofanzivno
Juventus City Bayern u 2 godine. Sljedece PSG, tamo primadonne mogu.
pa naravno da ćeš otic, kad ti je odlični Stanisic uzeo mjesto jer je defanzivan i bolje se snalazi sa 3 obrambena igraca od tebe koji si previše ofenzivan a u obrani si slab, poznavajući bayern Stanisica će sigurno izbacit bez obzira ako odigra dobro jer ipak neki naplaceni Portugalac treba igrat prije njega, ali ako se to desi ima opciju Leipzig!