Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka preuzme Chelsea
gledao sam sošo par puta nisu igrali loše a gube utakmice...tako je to u ozbiljnim ekipama...otkaz meši!žao mi ga je ali snaći će se on,nije on loš trener
Konacno mu vise dadose otkaz. Koji propalitet od trenera. Gdje god lik dodje, odmah pocne kukati kako mu urava ne da novac za pjacanja i od respektabilnih ligasa napravi drugoligase. Isto ko Hadzibegic. Sochaux godinama u ligi ostajao, nije se ni borio za opstanak, vidi sta ovaj od njeg napravi. Cuj njega za selektora, hahahahha. Pa ispali bismo iz europske zone kvalifikacija za SP i EP. Ne bismose vise ni takmicili.
Dajte ga nama za selektora ... :-)
Mehmede, vrati se kuci
pa ne znas koji je gore od njih pape,mesa il odvratni hadzibegic dje god dodju upropaste klubove...eto 5 prosle sezone,sad s njim ubjedljivo zadnji,sto reci vise..jedini trener nas i koji spada u vrh evropski je car Vaha!
Ova naša trojka u francuskoj - filozofi koji su godinama bez pravih rezultata.
ruku na srce, dugu su ga i trpili...
Bilo je samo pitanje vremena.
pljuni ih Meša
napravi*
ova ubleha štrumfovska gdje god ode naravi propast od kluba. a mnogi skretničari su priželjkivali da ovaj delegat bude selektor umjesto papeta.