Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a Bosanci su jedan od najuspješnijih evropskih klubova kada su u pitanju golovi jer su postigli 30 pogodaka u 10 utakmica...pridruzi se klubu:-)
kako si to upratila ? :D
oko sokolovo:-)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da nije Klix-a ne bih znao da su Nigerija i Argentina sinonimi.
Nakon utakmice protiv Argentine, put BiH na SP-u će biti lakši. Kako će nam biti lakši kad nismo uzeli ni bod?
24% za bih 76% za nigeriju ajmooooooooo nigeriiiiii
nema potrebe za takvim rjecnikom
Joo pa sta je ovo napisali na ovom portalu crticu umjesto and ! nije tako nego Bosnia and Herzegovina. znaci u naslov ide Bosnia and Herzegovina's World Cup...
oni svi kazu tako, i Nijemci, jer im je neobicno da su dva imena u drzavi, ko neke tamo zemlje, trinand i tobego. mislim da se treba promjeniti ime drzave u Bosna ili Bosnahercegovina.
Kako se ti sada zoves ??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izbrisa Klix moju konstataciju u kojoj sam spomenuo medjeda
ahhahahahaha obrisali mi klošari komentar o pogrešnom prevodu naslova. super, drago mi je da sam postao dio redakcije :D
Bosna mora biti samo bosnjacka repka. Ostale ko Jebe.
Pa ni sa slike nisu znali prevest klixovci.
Jedna si jedina!