Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
" Ne brini sredicu to "
Daj Lessi uvjek ti se štimalo pusti nas glume ...
Čist penal na Destu nije sviran.
Slicna stvar je napravljena i pre 4 godine. Nejmar je dobio drugi zuti (crveni) protiv Malage, i umesto da dobije standardno 1 utakmicu zabrane, on je naknadno dobio 2 utakmice jer je ona druga utakmica bila protiv Reala. To je onaj El Klasiko koji je Mesi resio u zadnjim sekunadama. BIlo je namesteno da Nejmar ne igra u toj utakmici.
Slicna prica se desila i jucer. Prva cetiri ocigledna faula nad Mesijem nije svirao, ocekivao je da ce ovaj da protestvuje, pa da mu da zuti... Ali sreca pa je Mesi pametan decko...
a crveni protivniku.. čist žuti crveni nije.. i s 10 igrača ne mogu.
Koljenom u glavu, namjerno. To je čist crveni karton. Lopta ni blizu. Klizeći s leđa je bio žuti. Ali crveni je bio, samo ga je dao drugom pogrešnom igraču.
I penal cist za Valladolid, ono bi 100% svirali i Barci i Realu.
Ne daj se Messi!!!!