Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iznenadili su me neki srpski igraci koji su pokazali da i u njihovom narodu ima civilizovanih ljudi...
A mene je iznenadilo sto medju nasim ljudima nema civilizovanih.
3 Boda Albaniji i rezultat 3:0... sve ostalo je nepravda... Divljaci nek ga dudlaju...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Očekivanja su da će biti službeno 3:0 za Albaniju, a vjerujem i ja da hoće i to možda kao glavni razlog će biti što su redari udarali albanske igrače. To je gnusno i podlo, a zaslužuje i krivičnu odgovornost, a ne samo sankcije u rezultatu ili novčano za savez.
Neko kome je zanimanje redar, nikako nije u opisu posla da stvara nerede.
Trebali bi izbaciti Albaniju posto je Albanija ZAPOCELA sve ovo. Planirali su mjesecima unaprijed da naprave ovaj incident.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nikad u Nato! Pogledajte snimak! http://www.youtube.com/watch?v=rEDDOoOR69U
joovane, moja logika je sljedeca-sve dok u jednom narodu ima makar jedan Čestit čovjek, ja nikada neću okarakterisati čitav jedna narod kao loš, jer je to i matematički nemoguće....niti je logično niti isplativo čitavim narodima i kulturama dijeliti negativne ili pozitivne moralne epitete...zato su drevni Grci i izmislili moralnu logiku koja traži da se prije svake osude pomno prouče detalji i da se ne generalizuje ništa...i žita i kukolja ima svugdje vjeruj mi...sve dok je veličina poput Nikole Tesle, Dimitrija Tucovića, Dositeja Obradoviće, Sime Milutinovića i inih Pitomih i Civilizovaih Srba ja nikada neću reći "Srbi su ovakvi ili onakvi", e sad kada bi i na svim drugim stranama bilo više ovakvog rezona, garantujem bi da bi sada ti ja na internetu razmjenjivale neke druge daleko korisnije informacije...tako bar ja mislim....
sve ok Mahmoud, prihvatam izvinjenje nije problem znam da dosta ljudi koristi taj izraz, ali on ipak zvuci pogrdno na slavenskim jeziciam a na albanskom se ipak drugacije izgovara i ima sasvim drugacije konotacije od onih koje ima kod jednog dijela juznih slavena...cisto informativno, bez ikakve lose namjere... nije problem
Opet srbi ni krivi ni duzni isprovocirani od drugi naroda... :) :) :)
Sada se jasno vidi da su se igrači Srbije poprilično korektno ponašali s obzirom na situaciju, jer da su udarali bilo bi mrtvih glava albanskih igrača, a murija i organizatori su napravili propust. Kada je utakmica visokog rizika mlatiš sve što pokuša ući na teren
Bogami u siptara srce ko Igman.Svaka cast,nema dalje.Da je rijec o nama,vjerovatno bi im se izvinjavali sto su nas oni napali.
Najrealnije nek se utakmica registruje 3:3 za Albaniju. :)
Ma zalosno je ovo, kada covjek vidi da se normalno ne moze odigrati jedna nogometna utakmica na nasim prostorima a zivimo u 21 vijeku. Sace se danima pricati ko je poceo ovo?, ko je kriv? a niko nece pricati zasto ovo vise nekome treba zapravo.??? Za ova nasa podrucja izgleda jos uvijek vrijedi ona Rimska izreka; samo hljeba i igara!
You need a money?!! Visit: http://tajnodrustvo.wix.com/pointbet
Nakon malo bolje pogledanih snimaka.....Nema se šta reći osim KAPA DOLE KOLAROVU.....svaka čast.... (Da kojim slučajem nebi bilo zabune...bilo bi mi drago da je Albanija pobijedila a Srbija izgubila...ali svaki sportski potez vrijedi pohvaliti...)
SRBI NIKADA PAMETI DOCI NIKADAAAAAA NAJBOLJE NE BAVITE SE SPORTOM NEGO SAMO IDIOTIZMOM JADAN STE VI NAROD JADAN
Ubi ubi ubi Cetnika,Cetnikaaa Cetnikaaaaaaaaaaaa ubi ubi ubi Cetnika,Cetnikaaa Cetnikaaaaaaaaa!!!
SRBIJA DO TOKIJA A MANJA OD SMOKIJA!
sramota................
ma niko od nas na Balkanu nije normalan.baš smo stoka