Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA JEL FIFA ZNA DA JE SADA ZIMA U JUZNOJ AFRICI A NE LJETO KAO U OSTATKU
seljaci sad će na južnoj strani polulopte nastupiti zima
MA BIRIGA ME DA IM K,URCI PADAJU NEKA PADAJU,A NE SNIJEG
Eh ima Boga za sve, a i kaznice vas, vi se veselite za 11.7, a duse su tad nestajale.. Sram vas nek bude...
Nek pada sta me briga, ja ta slacim ovamo u brazilu...ahahah...hvala dunga sto me nisi pozvao....odoh povuc koju cizuuuuuuuuuuuu...
Ako ovako nastavi padat, golem će ti zapadat ):
Veliki broj Sarajlija, mahom Bošnjaka, jučer je izrazio svoje negodovanje da se ispred sarajevske katedrale izgradi spomenik papi Ivanu Pavlu II., a čak je zaprijećeno i da će biti srušen ukoliko se izgradi. \'\'Citirajte me , fotografirajte me slobodno. Evo, ja vam kažem, čim bude postavljen, ja ću ga srušiti\'\', zaprijetio je jedan od sudionika javne rasprave o podizanju spomen-obilježja papi Ivanu Pavlu II. ispred sarajevske katedrale, koja je održana u velikoj dvorani općine Stari grad u Sarajevu. Ono što je još šokantnije, jest činjenica da je jedan imam izgradnju spomenika nazvao provokacijom pri tom pitajući nazočne mogu li zamisliti kakva bi reakcija bila da se u Mostaru postavi kip određenom islamskom vjerskom vođi. Govornici su iznosili mišljenje kako je papa Ivan Pavao II. obični smrtnik te kako ne zaslužuje obilježje u Sarajevu. Mnogi su ovaj projekt okarakterizirali kao provokaciju prema bošnjačkom narodu u Sarajevu.
Predlažem da svi afrikanci kolektivno počnu puhati u vuvuzele još jače kako bi stvorili zvučni talas i tim pritiskom otpuhali pahuljice sjevernije prema Sahari.
zivko suti majmune glupi,suti
I treba da padne snijeg kad su iz FIFE natezali Portugalu protiv BiH! Da Bog da im palo 2 metra snijega!
Da bog da pao metar i po za finale 11.7
Šokantno zaista!