Novi vlasnici ne štede
0
Sneijder u Malagi za 35 miliona eura?
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu oni dovoditi igrace, ali opet titula je vec rezervisana za Real i Barcu, naravno mogu sastaviti solidnu ekipu na Ligu Prvaka. Dosta ce ih zvijezda i odbiti jer nema klub tradiciju.
Kad neko dodje u Man City, to je sasvim normalno (sad kad su kao sklopili ekipicu), a u Malagu ne treba?! Logika, wtf?! Ako trči za lovom doći će u Malagu...što da ne?! Već su ljudi doveli Mathijsena, Ruuda, Joaquina...ekipica se sastavlja...ali opet nema fajde...titula prvaka Španije može završiti u ormariću Barce ili Reala...u Ligi prvaka mogu svakako igrati...nek\' im je sa srećom!
yebes vise i fudbal, pa da...kada jedna Malaga sad kupuje koga hoce!!!
http://www.chelseabalkan.com/
tobe jarabi u sta se ovaj fudbal pretvara
pa brate sta i ako prede malo po malo ovakvi igraci sada se trebaju odluciti doci i s vremenom ce ih se jos dobrih igraca odluciti doci u ovaj klub
kad Arap ima masla
dječko iskuliraj ga malo,kakva malaga bolan,pa nije ovaj momak valjda budala da svoje najzrelije dane lopte provede u nadolazećoj malagi,mislim da je u pitanju sedorf pa i nekeko,kakav bolan snajder,sta ti je...
more bit al da se snajder počeo drogirat,pa ne zna šta će sa sebe...samo mu još to fali..idiotizam