Nogomet
7

Sneijder: Manchester United? Sretan sam u Galatasarayju

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Holandskog veznog nogometaša Wesleyja Sneijdera (29) mediji dovode u kontekst potencijalnog transfera u Manchester United već duže vrijeme.

United je bio vrlo blizu dovođenja holandskog reprezentativca 2011. godine, kada je ovaj igrao u Interu, ali su pregovori u konačnici propali zbog previsokih Sneijderovih zahtjeva vezanih uz plaću.

Kako se United posebno muči u veznoj liniji ove sezone nagađanja o mogućem transferu ponovno su se intenzivirala.

"Znam isto koliko i vi. Čak i ne čitam novine, ali čuo sam o nekim izvještajima. U ovom trenutku to nije pitanje, ali svakog puta kada se otvori prijelazni rok povezuje me se sa svakakvim klubovima. Ponekad je to frustrirajuće jer moram sve objasniti navijačima. Ovdje u Turskoj navijači su vrlo emotivni. Jako su strastveni i ne želim im objašnjavati stvari o kojima ništa ne znam", rekao je Sneijder nakon 1-0 pobjede nad Juventusom u Ligi prvaka, utakmice u kojoj je zabio pobjednički gol.

"Ponavljam, znam isto koliko i vi. Sretan sam u Galatasarayju i drago mi je što smo prošli dalje. Nikad se ne zna, ali u ovom sam trenutku sretan ovdje", dodao je Sneijder koji je pod ugovorom u turskom velikanu do ljeta 2016. godine.