Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AHAHAHHAHA Hoće Turci zakinuti u krivi im je to !
Turci - Supci!!!
Šupci - Srbi!!!
Jesu vala i oni!
istina da je da nema plate ali je dobio Wesly bonove zakoje obija kebape po istanbulu da se prehrani :)))))) hahahah
ma galata dokazani cigani , dovode igrace koje ne mogu placati , govna.
Nije valjda ,kako ćeš sad nema plate a računi dolaze,,mamu vam gladnu,,ne znate sta je patnja....
nema veze opet nije uredu da mu ne placaju platu
Tako ti je to kad odes u Tursku,na vrhuncu karijere mogao je birati gdje ce igrati,ali djaba ode on u Tursku za parama,sigurno mu nije kao djecaku bio san igrati u Galati... Uostalom kao da bi u Manchesteru,Chelsea ,Bayernu primao nesto manje.
hajrovicu karijera pravo krenula niz brdo..strasno da u onakvom verderu on zaledio na klupi..ne znam u cemu je problem al nadam se da ce uskoro pokazati svoje pravo lice..
potpisujem sve sto si napisao..zalosno je da nam pola reprezentacije grije klupe ili igra u riskoj 3 ligi..majke mi nismo realni al et..forma igrca ko da igraju na man utd :D