Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko jebi im mamu na prvoj press konferenciji ovim nasim svima i talijanskim novinarima to bi ti bio potez za deset
Dzeko jebi im mamu na prvoj press konferenciji ovim nasim svima i talijanskim novinarima to bi ti bio potez za deset
Pederi sto mi neobjavite komentar
SMjesan ti moj kur... ne serendaj... igras tu nazor
NIJE TEBI SMIJESNO NEGO TI SE PLACE,JER NEMOZES IZ WOLFA !!!
Dzeko.........smijesno mi je kad pisu da si dobar igrac....
Haj ne rise Edine..
konjino iskomplexirana, najsmješniji ste klub u državi. sreća pa Đerzelez ukinuše, inače biste i tu imali konkurenciju...papčino, poklopi se ušima, i objasni većini navijača bordogo.vneta gdje se nalazi SOFK-in stadijum, sa ne odu u Vogošću slučajno...
Pippo tvoj je vođa šiptar i ti si našao nekom nešto da pričaš, iskompleksirani crve.
Ispravka \"mort.alitet\"
Neka vam je Dze.ko zavukao.Pi.čka vam mat.er.ina novi.narsk.Je.bo vam Dze.ko nata.litet i mort.aliet.Dosta je i vas bilo više.Sad mu se još u pakšu lagano zavucite,kvazi novinari.
Bajram*
@Pippo Pippo nemoj tako sutra Dajram...hahhahhah.... daj da se utalimo ljudi da mogu sutra makar baklavu gdje pojest :))))))))))
Samo nek se pise o nasem Dijamantu, a za crnu hroniku ili negativnost dana torpedo je tu sa svakodnevnim ispadima stoke sandzacko-seljacke.
LOL pa da je dzeko vlasnik Sa-x ne bi se ovoliko pisalo o njemu. mozda je neka rodbina sa doticnim ili d... na spomen njegovog imena :)))