Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ako se već kopira članak, trebalo bi promijeniti \"Rakitićeva\" u \"Spahićeva\" Sevilja:)
pa sto sve morate kopirati na hrvatskih portala? kako ste samo nesposobni... cuj rakiticeva sevilla, jucer clanak o salihovicu kao da nije nas igrac, ma smijesni ste, napisite nesto sami, pokusaji od novinara
ZENICANI PRESTANITE DOVODIT ZENE DA SE PORAĐAJU U SARAJEVU!STOP MIGRACIJAMA ZENICANA
slaufam ti se.... i ma.. zenicanimu vrati se u smrdo grad j......... ti franko majmunsku familiju
uhhhhhhhh jedva čekam
jao jao pa sta reci bice fina jebacina ronaldo i murino primaju hehehe
\'\'Spomenimo još da vrlo zanimljivi par osmine finala čine Valencija i Rakitićeva Sevilla.\'\' Jesu li ovo d eb ili prepisali sa nekog rvatskog portala ili je ovo rvatski portal????
velika igracina...zato uvjek udje sa klupe u 70-toj hahaha...spahic samo propusti kad nareda zute kartone
el klasiko se smješi barceloni, a realu se unosi u lice !
Pa jbt da li ovaj \"novinar\" uopšte pročita tekst prije nego ga zalijepi ovdje, ili samo vidi par rečenica, pa ono veli dobar je ovatj tekst,idem ga hraknut na svoj portal.
Smjesi se Barsa-Malaga
koji je ovo moron od novinara, spominje Rakitica (\"Spomenimo još da vrlo zanimljivi par osmine finala čine Valencija i Rakitićeva Sevilla.\"), a nespominje naseg Kapitena SPAHIJU ...
http://www.facebook.com/pages/Real-Madrid-galaktikosi/194943993931595?ref=tn_tnmn
mozel like za ovu stranicu
PA ŠTA VI SARAJLIJICE PRIČATE...PO VAMA REAL JE BIO ZAŠTIČEN MADA NEMA TE OSNOVE NIKAKVE ZATO,JA ĆU VAM REĆI DA TREBATE PITAT NAVIJAČE ESPANJOLA ŠTA MISLE O BARCI,A DRUGO AKO JE KO ZAŠTIČEN U OVOJ ZEMLJI TO SU TA DVA KLUBA ZA KOJE VI NAVIJATE KOJI STE VI MORONI..
Evo ga, krajnje slucajno vidim \"Rakiticevu Sevilju\" pa da podijelim s ljudima :)) http://www.index.hr/sport/clanak/novi-el-clasico-vec-18-sijecnja-barca-i-real-bi-morali-igrati-u-cetvrtfinalu-kupa/590062.aspx
bitno je s kim Rakiticeva Sevilla igra u 1/8 finala Kupa, a nije bitno sto je nas Senad Lulic izabran u najboljih 11 igraca jesenjeg dijela Serie A... sarajevo-x - najcitaniji bh. portal!