Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FK SARAJEVO + FK ZELJEZNICAR = EUROPA LEAGUE !!!
Pa kreni jbt, zakasnit ces...
Smajke samo igraj ne pričaj..... Nyema je bolji \"A BABA BIBI BABOOOO....\" :-)
nyema vec skontao kojaje boj bolja...divi mu torbice
Podrške neće nedostajat idemo po pobjedu pa šta bude.A Da Me Vidi Babo...
naprijed plavi u nove uspjehe
ne bole sigurno koliko tvoju mamu boli bulja, rasturio sam je sinoc
nuto moga smajiča umene mi u želja zaigra , ion je ova naša fina graska raja
ah, što su nam se pitari natovarili, pa to nije humano više. bolje vam je brinite se o Torlaku i ostalim igračima, a Smajića i Manijake popustite. @hordasice, svojim komentarisanjem svakog članka o Želji samo dokazuješ da si ti paćenik, a ne Manijaci. Hvaladoviđenjaprijatno.
aha bole cinjenice i fakti gore navedeni....haha tm tugo balkanska
alo horde sta dolazite ovdje idite tamo torlak (seljacina) vam se povrijedio pa placite tamo pustite nas gradsku raju da uzivamo :) dabogda vam sparta 16 uvalila a bice bice dosta vidjecete ,zapamtite .. TM 87 !
Jel u Maccabiju igra Haris Medunjanin??
haha moraju vas moliti za podrsku...usput imate na you tube krus kako se pravi atmosfera na euro tekmama zadnjih 7g dok vi niste igrali Europu...samo nemojte puno prekopirati bit ce ofirno...hahahaha eto Smajicu gdje si dosao moras ih moliti za podrsku
Sretno Želji i Sarajevu a Hordašici i Sandžak boyu kaknem stau ;)
Voliš u bulju
lik je igracina, informisite s epa pricajte
Kadima Maccabi!