Ugovor na četiri godine
2
Službeno: Pato potpisao za Corinthians
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze se bas reci da je flop, jer kad se pogleda njegova statistika (utakmice-golovi) odmah se vidi da je vanserijski igrac u pitanju... njega su upropastili jer su mu u godinu dana pokusali nabacit sto vise mase, sto je izgleda rezultiralo svim ovim misicnim povredama u zadnje 2 godine (16 povreda!). Nek mu je sa srecom u Brazilu, bilo bi ga opet lijepo gledat kako sprinta po terenu... :)
Odlican potez uprave Milana....Decko je jednom rijecju HIPOHONDAR.To su izjavili prije 2-3 godine neke poznate licnosti iz svijeta fudbala. Lik se povrijedi samim razmisljanjem da igra utakmicu. A imao je ogromnu platu u Milanu i po meni nije opravdao ocekivanja.....A bio je ogroman potencijal !!!
@ ojha Mozda, ali iza Robinha. ono je definitvno TOP of the flops.