Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može zec u račun?
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave -------------------- bet-tips.cogia.net ---------------------
Ronaldo i Bale vrije 75% Intera smijesno...
Ma ovo treba AC Milan kupiti! :D
Kako glupo. Kupovina Bale-a iz Totenhema kosta nekih cca. 100 mil EUR... dok kupovina cijelog kluba sa takvom historijom 300 mil... preglupo!
Cuo sam da se zeljo ukljucuje u trku za Bale-a
Moze nesto sa profila
dam ti cvaju,Osimovog Lutvu i kilu krompira za Inter?
kriza pritisla i velike :) ali ovo je pravi covjek, fer je priznati i prepustiti nekome ko to moze raditi pravilno! u svakom slucaju svaka cast jer nije lako napustiti svoju ljubav! ali kada nesto volis onda je bolje to ostaviti a ne nastaviti nanositi stetu!