Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strasno pojacanje !
Lik je zvijer.
Bayern je ovom igraču ponudio ugovor od 8 mil. eura, a on je tražio 12. Naravno, Bayern ne želi da ga niko ucjenjuje i tako da je dobio otvorena vrata. Nije uopšte bio problem sa Guardiolom jer je kod njega bio standardan igrač. Bayern sa Mandzukićem i Kroosom je zaradio ukupno 52 mil. eura. Umjesto Mandze imaju boljeg, Lewandowskog a umjesto Kroosa nek ulože tih 52 i opet su na nuli.
Jos samo kad bi mogli biti sigurni da ce taj neko nadomjestiti vec uigranog Kroosa!
Pjanic za 30 miliona :)))
Baš super da ide, tako će se otvorit neke nove opcije u sredini. Kroos je precjenjen igrač bez neke inicijative, koji se nikad nije pokazao u važnim utakmicama (protiv reala katastrofalan). I kao takav hoće da ima platu kao i Ribery, Bastian i još par njih koji su dali puno više za FCB od njega. I nije ga otjerao Pep nego je sam otišao zbog para, ali mogao bi se slabo provest jer je real uništio dosta dobrih igrača u prošlosti.
samo se laži, Kroos je bio jedan od najvažnijih igrača Bayerna..
samo se laži, Kroos je bio jedan od najvažnijih igrača Bayerna..
Jako mi je zao Kroosa,mada se dalo primjetiti da je momak zelio da ode i ranije...ne bi valjalo da Pep u Bayernu provodi politiku Reala i Barce,a to je prodavanje domacih a dovodjenje preskupih latinoamerickih fudbalera koji se u 90% slucajeva pokazu kao fule (npr. Cavani i Falcao)...Kroosa je Bayern stvorio,kao i Lahma,Schweinija,pa i Matsa Hummelsa,iako je u BVB Bayern ga je napravio igracem...zato se treba skoncentrisati na domaca i jeftinija a kvalitetnija rijesenja i nema zime za bavarce :)
svi lagano prelaze u druge,bolje i jace klubove,samo bh.reprezentativci ostaju upitni! ajde klix.ba,baci nam neki socan transfer,nismo odavno vidjeli...
Modricu ne gine klupa ? Mozda si zbog toga malo potresen danas pa se rugas Zmajevima ? Brisi suze i suti..
Kompleksi,ljubomora,šta li...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za mene je Madrid glup. Prodaju igraca kao Özil a kupuju ovako nesta, pa cak kupu Modrica i pustu ga na klupu. Idiota od kluba a duzni su svima
Toni Kroos - nuevo jugador del Real Madrid. Dobrodošao momak, aBd uz tvoju pomoć prvi tim koji je odbranio titulu LP u novije doba. Pakleno pojačanje smo dobili. RMCF
Što su se ovi Anti Madridisti našli stavljati "Unlike comment". Samo stavljajte, Madrid je najjači i najbolji klub na svijetu, imamo novca i možemo i hoćemo kupiti sve što poželimo.
...haha gvardiola prepametan pamet mu viri i curi na uši..rasproda sav bayern i to godinu posle što su uzeli trostruku krunu i druge sezonu dvostruku krunu...pa ko je tu lud... ..barcelona vec 4 godine kari.na od kluba pa ništa nisu promjenili...e gvardiola hoces ga usrati ove sezone
🇳🇴🇻🇦🇨
uz modrica pa gotovo duo inijesta-xavi
kakav kroos... mislim da je doveden da bude zamjena modric i di mariji
tako je genijalac, samo ne sjecam se da sam nekad krosa vidio na boku gdje igra di marija! A za modrica, bolje da ih upare jer ko zna ko ce bit ina klupi modric ili on
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Guardiola nastavlja s bolesnom politikom puštanja odličnih igrača zbog nekih svojih idiotskih zamisli.Sve će mu se obiti o glavu ovu sezonu.
Koga je pustio iz Bayerna? Ako misliš na Barcu, pa napravio je odličan potez kad je potjerao Zlatana jer je znao ta dva skupa ne mogu funkcionirat (messi i ibr)
Jedini Nijemac koji vrijedi, osim Schweinbesteigera.
Šteta što ti ne igraš za Elf da im popraviš prosjek.
Sretno Toni i hvala ti za sve....MSM...
25 miliona vrijedi Kroos a 50 Modric. Hahha. Nabijaju mu cijenu da ga prodaju. Moze uzet 10 milona za Modrica, a i to je zajebb.
Kroos bi vrijedio više od 25 mil. da mu nije zadnja godina ugovora bila sa Bayernom...
Nema to veze. To sam i ja prije mislio, ali kad istekne ugovor moze opet produziti sa Bayernom i moze ici gdje hoce, i s te strane j3 svejdeno Realu, jedino da su napravii predugovor, ali nema toga. naravno da bi dobio i sam vise para ako ne plate klubu nista. Vjerovatno je imao klauselu u ugovoru kao Goetze. On je puno sjedio na klupi zato je i bio jeftin. A ona rugoba Modric je mutav beskoristan igrac sto je SP i pokazalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bayern ce propast.
Ovaj kikser glupi zaostali troll, koji stalno ponavlja recenice i gadi se svima