Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je možda dobar potez ali generalno ekipe koje stalno mijenjaju trenere osuđene su na neuspjeh. Real je na primjer nakon odlaska Del Boskea promijenio kamaru trenera , svi su kupovali , novac je trošen a rezultati su izostali. nisam fan M uniteda ali fergi je pravi primjer. Ako imaš novac i viziju sve prepusti jednom ćovjeku i tako stvori rezultate a brend će sam doći.
Ali gule Madrid s ovim transferima, koga god da kupe trostruko ga preplate.
Doduse Barcelona ima dobar "njuh" sto se tice kupovine...sjeti se samo Ibrahimovica koliko su platili pa su ga nakon jedne sezone dali skoro dzaba...
Citajuci tvoj komentar, onako izmedju redova. Ispade kao da ja navijam za Barcelonu, i da kao ismijavam Real? Mnogo grijesis prijatelju moj ;)
pa gdje vi nadjete te informacije ? placen je 39 miliona.
nisam citao marcu nego na transfermarkt koji je najpoznatiji sajt sto se transfera tice.
placen je 32M potvrdjeno na sluzbenoj stranici :) i manite se Marce ASa i transfermarktiva citajte samo sta sluzbeno klubovi kazu na svojim stranicama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)