Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte meni :D blizi sam :D
SRETNO ZMAJU
steta,zelio sam ga u totenhemu
koze jedne nije ovo hotline ovdje nego sportska vjest
Ako to znači da češ imati dobru minutažu , neka je sa srećom ;) ;)
SRETNO VEDO ! ! ! !
Iz Hoffenheima u Stuttgart, nije neki poseban napredak, tu je to negdje... ali u svakom slucaju neka mu je sa srecom :)
S konja na magarca iz Hoffenheima u Stuttgart?! Ti izgleda ne pratiš fudbal dugo. Hoffenheim nikada ništa nije osvojio u njemačkom fudbalu, dok je Stuttgart 3 puta bio šampion Njemačke, 2 puta osvjača kupa, 2 puta osvajač Intertoto kupa...itd. BTW, fotka Vede sa dresom Stuttgarta...nosit će broj 9!!! Bravo Vedoooo! http://www.vfb.de/de/aktuell/meldungen/news/2012/interview-ibisevic/page/3407-0-3-1327499555.html?f3
Najtuznije je sto su sve ovo skoro muski cicatelji ahhaahah
pa realno i jesam u pola ko on...manji hahahahahhahahahahahaaa!!!!!!
S konja na magarca, al haj, valjda su mu ponudili bolju platu.
Kako bih volio da je malo promijenio sredinu, npr. Engleska, al\' Boze moj, neka mu je sa srecom..
treba okopat pomocne terene!
hvala Bogu, pa nije otisao u onaj levatsaki klub iz Engleske...
@Doboj-boj Je li to postavljaš sam sebi pitanje? U bosance i ti spadaš, tako da i ti možeš odgovoriti na to pitanje. Dobar izbor Vedo i neka ti bude sa srećom!
Bosanci, gdje vam je ona priča da će u Englesku ići \"Vedo\" ???
koji ste vi mrtvi de.bili, svi redom osim prvog komentara! sretno ti vedade, da razvaljujes kao u polusezoni prije povrede!