Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednom igrati rukom je mozda slucajno al 2 puta u par sekundi, Fabiano ne rise!! Da je neko Brazilu dao ovakav gol,kritike bi pljustale sa svih strana,ne bi covjek mogao opstati !! J\"E\"B\"E\"M\" mamu i fifi i uefi. i blateru i platiniju...
Fabiano: \"Nisam sebi zadao konkretan broj golova kao cilj koji želim postići na Svjetskom prvenstvu. Nastavit ću naporno raditi i pokušati zabiti čim je više golova moguće.\" NA STRANU TO ŠTO JE IZJAVA ČISTA NEBULOZA (ČUUUJ, ČOJ\'K ĆE DAVAT GOLOVE???), A DAVAĆE GOLOVE KAD MOŽE RUKAMA IGRAT, DOK OSTALE REPREZENTACIJE ŠUTE ;)))
Slucajno sam 2 puta u roku 3 sekunde igrao rukom a kad me sudija nakon gola pitao jesam li igrao rukom dobio sam amneziju i rekao sam da nisam.
ha ha cuj igrao slučajno rukom pa je zato go regularan ??? kako ih sudije gotive pa to nije normalno vise otisao je fubal u ku....
Jesi al u kur..cu. Ovi brazilci miševi ko francuzi igraju rukomet a sudije se prave englezi.
Kad nece nogom - moze rukom. Al\' et\' vi ste Brazil pa to nije ni vazno ko ni Francuskoj.