Uskoro šalju ponudu
47

Slovenski klub puca na visoko: Celje želi dovesti Luku Modrića u pohodu na Ligu prvaka

E. B.
Luka Modrić (Foto: EPA-EFE)
Luka Modrić (Foto: EPA-EFE)
Nogometni klub Celje je pred osvajanjem titule prvaka Slovenije, a u svoj pohod na grupnu fazu Lige prvaka iduće sezone žele krenuti s legendarnim Lukom Modrićem.

Četiri kola prije kraja slovenske lige Celje ima devet bodova više od Olimpije i 13 više od Maribora, te će uskoro i zvanično postati prvak.

"Ambicije Celja očito nemaju granica. Prema našim informacijama, Grofovi su ovih dana poslali poruku i obavijestili Real da će pokušati dovesti Luku Modrića, najboljeg nogometaša svijeta za 2018. godinu", piše slovenski Sportklub.

Kako se navodi, glavni adut u realizaciji hrabre ideje je Damir Krznar, trener kluba koji će svom sunarodnjaku Modriću predstaviti ideju kluba. Njih dvojica igrali su zajedno prije 20 godina u Dinamu i Krznar se nada da će uspjeti nagovoriti legendarnog Modrića da obuče dres Celja.

Modrić (38) ima ugovor s Realom do kraja sezone, a već se zna i nekoliko klubova koji ga žele vidjeti u svojim redovima ukoliko ne ostane u Madridu.

Prvi kandidat je zagrebački Dinamo, a navodno kapiten hrvatske reprezentacije ima i ponude iz MLS-a i Saudijske Arabije.