Šale na Facebooku ne prestaju
0
"Slovenci zabili gol preko cijele Slovenije"
Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lopta u putu do gola promjenila 3 vremenske i 2 klimatske zone...
dali go iz austrije
Evo sad citam na zvanicnoj stranici UEFE da je utakmica Slovenija _ Srbije ponistena i da ce se igrati nova. Po pravilima UEFE ne moze se priznat gol ako je postignut iz druge drzave, a kao sto svi znamo Slovenci su zabili gol iz Austrije tako da se utakmica ponistava, a novi termin odigravanja utakmice bice poznat dana.
izvini,ja nisam primjetio da u njemačkoj repki igra 10 roma
da te nije Alija....
bosanci;vi ste u sloveniji nesto kao romi u njemackoj.
MA NISI TI SKOČIO DO BAŠČARŠIJE NEGO DO MILJACKE !!!!
@NekadMujo, a sto se ne vratis vjeri pra-pradjeda? Znas li da je on bio pagan? Uh kako se ovdje na Balkanu lijepo zivilo dok nisu dosle ove glupe monoteisticke vjere. Paganstvo rules! Dole Isus i Muhamed.
Mi Bošnjaci se trebamo vratiti vjeri naših pradjedova. Ja sam na vrijeme spoznao istinu i vratio se pravoslavnoj vjeri. Hoćete li i vi to uraditi?
A kad se samo sjetim kako su se Smrdi sepurili i pravili vazni prosle godine sto su ucestvovali na SP,a BiH i Hrvatska nisu. E da vas vidim sada Smrdi iskompleksirani. Ustvari necu vas ni vidjeti,jer ste odavno vec u misijoj rupi. U subotu cu lijepo da proslavim ispadanje Srbije, a nadam se da cu isto tako proslaviti odlazak nase BiH na EP kroz baraz iduci mjesec.
Pa glupsone jedan Hrvati se smiju vama, i zbijaju sale na vasu eliminaciju vise nego Bosnjaci. Zar si slijep? Sto se tice Ante iz Kreseva, taj ustvari uopce nije Anto, vec tvoj brat Srbin koji se prerusio.
da baš tako, dobro zboriš. zaboravio si jedino napisati da i pelene nosimo. btw. u ratu smo vas poderali, ekonomski smo duplo bolji, a u nogometu da i ne govorimo. prištavac jadni, ni nick name nesmiješ napisati ko čovjek, već se kriješ ko zadnji drek iza hrvatskog imena.
Sta ste se tu svi razlajali, sram vas bilo! Niko ne komentarise onog sebicnog svrsica. On ufatio nabijat loptu s gola na go, ko da je sam na stadionu? Fudbal je timski sport, tu se lopta dodaje svojim saigracima, TIM!!! Sto se nije ugledo na komsije iz srbije, svi se skupili ko braca i zajednickim pogledom prate loptu od tacke A, do tacke B. To se zove timsko zalaganje...
sad ce opet reci da su im slovecni za svekrivi...
Posto ste samo loyavci periguzanski, i dokazujete svoj turcizam mrznjom prema Srbima, najbolje bi bilo da u barazu izvucete Hrvatsku. Onda da vas UEFA zbog nereda koje ce izazvati glupe balyje izbaci iz daljeg takmicenja. Tek onda ce i Hrvati i Srbi da vam se smiju.
mi slovenci....haha
Meni je najdraze vidjeti tebe bolesna i jadna kako ovdje pjenis i pjenish iz dana u dan na nasem SAX-u..A MI TE NE J>>E>>B>>M>>O ni 2 %.. Sumnjam da si Ante uopce. Idi sad sm.ra.du jedan po.pu.si svom tati pa onda spavaj!