Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVEJEDNO JESTE PRVI ILI DRUGI OBOICA STE IDIOTI!!
sve otpusti... daj im otkaz... svima..... od cistacice do chole..... sve na biro poslati....
ne zaboraviti da je serbija prvo nappala Sloveniju, pa Hrvatsku, Pa Bosnu i Hercegovinu, pa Kosovo , i ko zna kog ce jos nappasti ako joj se na stavi zauvijek kraj njenom pattoloskom fassizmu...!
serbska dikttaura ce nadam se dobiti GLOGOV KOLAC u svoje serrbsko srce fassizma...!!! serbi= fassizam...!
vidi lopova koda je ugledo duha. nema vise steli i trpanje u dzep. odjebi na selo svoje i hrani kokose
ajde necemo li bar zaigrati protiv rumunije.. :) bila bi steta da se nesto poremeti na gore... Forza Milan!!! ehhehehehhe
NŠTO KONTAM....TREBA UKINUTI I TROČLANO PREDSJEDNIŠTVO IZ PREDSJEDNIŠTVA PA NEK PREDSJEDNIK DRŽAVE BUDE VALENTIN INCKO.IONAKO SU U POSLJEDNJIH NEKOLIKO STOTINA GODINA OVOM ZEMLJOM(ili zemljama)VLADALI STRANCI.
koja zavrlzlama...
Hoće li se SIPA okaniti piratskih cdova i specijalnih operacija -PIJACA i poceti da radi posao za koji je finansiramo, i pozabaviti se korumpiranim clanovima NSBiH???????????????
Dovoljno vremena da nam kontinuirana plaksa oslabi, pa da nas i albanci sataru na kvalifikacijama.
i srpsko/hrvherc zavjeri dosao je kraj.....
ma nek bude ko hoće samo da nas ne suspenduju ...nek bude vala i crni cigan..pusti sad ba što ce ovaj sto ce onaj ,nek dođe ko hoće
Stvarno nisam fan VIsokih predstavnika, ali kod nas jednostavno ne ide drugacije. I koliko god me nervirali strani pedercici koji zaradjuju i po nekoliko milja eura mjesecno, mi bez takvih nemozemo a prije svega ne znamo. I zato dobrodosao visoki predsjednice NS BiH i cao troclano predsjednistvo.
komitet za normalizaciju pa ovde niko nije normalan sta vam je
visoki predstavnik za fudbal?
BRB- Svaka ti cast za napisani tekst.Sve ti je istina do zadnjeg slova.
jojj govana iz fife i uefe.....