Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Azmir Husic ce ovu ekipu dovesti u premier ligu i tamo ce igrati vaznu ulogu. Covjek je slobodi htjeo napraviti stadion od 50 miliona, al politika umjesa prste i otjera lika. Slobodu iskreno volim ali trenutno su u katastrofalnoj situaciji sreca pa su usli u ovu ligu za prvaka... Sloga ce imati i stadion dobar i dobru ekipu upamtite ;)
@RemovedbyChevap nije samo politika. huliganizam isto tako
Cekamo sada da Jedinstvo iz Bihaca se nazove United Bihać
Simin Han je daleko od citya, Ca 4-5 km i Ide se 6-com(gradska linija )i nekoliko prigradskih.
@saratuzla...Nedaleko od citya
Zasto bas Tuzla City? Neka se napravi konkurs za izmjenu imena, pa da navijaci ucestvuju u izboru i da se iscrpe najbolje ideje. pa neka uprava izabere najbolju
privatizacija klubova je neminovnost, prvi klub koji napravi budzet od 10 mil km (5mil€) ima da se proseta ovom nasom ligom, a Azmir je na dobrom putu da prvi to napravi. Gradovi ili opstine ne mogu finansirati ozbiljne klubove koji bi igrali evropska takmicenja. Pogledajte primjer NK Rijeka, kako je dosao onaj italijan oni se aktivno bore za titulu sa Dinamom.
Lige i kurtza, do prije par kola se borili za opstanak, pobjeda na strani a sada za titulu.
tuzla city - fk njanjajevo 6-1
Nije ni cudo sto nam je liga najgora u evropi i sire,olimpic igra neki 20 ljudi ih ne prati,neki metaleghe,sad simin han...nikad nama bolje nece biti nazalost.
Mogu se zvati kako hoce ,opet će ostati seljaci
Naravna stvar :D
šuppak city
Trebaju se zvati utakNica
Hvali im oto u imenu
@dccrew. I kreve
Kako glup naziv... ccc joj...
Mi u Republici Srpskoj smo duzni po vekovnoj tradiciji odma reagovat i preuzet samo Ruske nazive klubova, ne ove imperijalisticke, samo CSKA Modrica, Shaktar Bileca, Borac Novokuznjec , SAMO BLAGOUTROBLJE, ZDRAVLJE I POWERSLAVLJE BRACOOO
Sta ti je pacijentu? hahahahah :D
@puzzy MALO VAS LOŽIM BRAĆOOOOOOO
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA... I opet HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA...