Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mars
Za vas je kad dođete u Sarajevo već evropa jbt, o čemu ti sanjaš
Krupa bi mogla bit novi Siroki, odlicno vodjen klub iz malog mjesta
Ovaj trener je elektroinženjer. Dok su mašinski i elektroinženjeri bili direktori u firmama išli smo naprijed. Iza ekonomista (managera) samo spržena zemlja ostaje.
KRUPA KLUB ZA PRIMJER DA BOGDOM SVI KLUBOVI OVAKO RADE
Napraviti amatersku ligu sa 8 timova. Zelju, Zrinjski i Siroki koji "nesto" vrijede prebaciti po izboru u HNL ili Srpsku ligu po uzornu na Velske klubove u Engleskoj premijer ligi.
Ja ostavio komentar čisto da se Slobodan ne osjeća isfurano kada bude čitao iste.
Svake godine ista prica, da smo ovo da smo ono, sreca nije bila na nasoj strani. Vratite se u kukuruz ligu za dalje i nismo .