Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada sam vidio mafijasa Azmira sa Elzinom piric kamiondzija da donosi zakone u federalnom parlamentu sve mi je kristalno jasno na kojem smo dnu
Ali Elzina Pirić je žensko?
Nije Azmir ništa veći mafijaš od onih koji su mu ostali dužni 20 hiljada za titulu! On svoje pare zaradi na kamionima, neko na kocki, pa šta je gore?
Aneks 7 dejtonskog sporazuma kad bi se primjenio, gdje bi nam bio kraj !
Aneks 7 dejtonskog sporzuma kad bi se primjenio, gdje bi nam bio kraj...
1919
Dobro je skontao da veze nema ...
Titula je na kosevu :)
Azemire papcino sa institucijom 1946 se ne mozes zajebavat
Ma jeb*m ja ovu ligu.. prvo kolo nije ni zavrsilo kako treba a vec 2 trenera odletila... cirkus
Valjda mu je krivo što su prodali bodove a plate nisu dobili LOL
Tuzlaci vjeruju Beogradu više nego Sarajevu, iako ih izyebu pa ostave kad im dojadi ko kakvu kurvicu. Stockholm sindrom.....To je bolest za koju nema lijeka.
Par komentara od prije par sati od ovog UnukBajaPivljanina "Ja sam SRBIN sa Romanije brate moj poturceni. Slušam Goci Bend i pijem rakiju." " U mene je jarane kapa sa 4S ko u Njegosa i Karadzica, izvadi i ti svoju sa tavana." Čisto da se zna koji je to profil u glavi
azmir je kontao da proba sta uraditi ove sezone probat se dokopat pozicija za europu posto je to ne moguce sad ce da prodaje utakmice
Pa ko je gledao danasnju utakmicu sve mu je jasno.Husic kriminalac koji prodaje utakmice,a ovaj nije mogao to da podnese i dao ostavku.Pa danas da je gosk igrao sa onakom ekipom 2 komada bi im uvalio.
Ja još nisam doživio da na klupama Dinama , Partizana , Zrinjskog , Zvezde , Vojvodine , Borca , Leotara , Slavije sjedi neki Muhamed , Sakib , Admir , Safet , Edis i tako dalje da ne nabrajam . Mi smo bruka od naroda koliko sve tudje vise volimo .
@MostarskiRambo1995 Jedini slučaj eto , i znamo kako je na kraju završilo tako što mu je Mamić psovao mater muslimansku .
Azmire uzmite Nisreta Muslimovica za,bh uslove Arsen Venger
Cuj Tuzla "City" hahaahhha