Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa bolan jel te stid, moj Željo da je na onakav način osvojio titulu ja bi se usutio i ne bi ništa pisao.Osvojiti titulu na onakav nacin je, i jedini nacin na koji ste je mogli osvojiti. Željo jeste loše odigrao, ali vi je niste zaslužili smradu
Ove godine ćemo još do Božića osigurati titulu. Nema brate konkurencije. Prošle smo bili sigurni, Krupa nam glavni konkurent bila, pa se malo zekili i opet digli trofej. Najtrofejniji klub u BIH ove sezone ide po hat trick ili ti 4 naslov u 5 godina.
Pozdravi mi Bandica i pitaj ga koliko ne sudi od predzadnjeg kola