Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAD KAD SMO OSTALI BEZ LICENCE ZA EVROPU, MAFIJA MOZE DO KRAJA PRODAVATI UTAKMICE. STA DOCEKASMO DA JE OLIMPIC ORGANIZOVANIJI KLUB OD VELIKANA BH FUDBALA. KAZE ONA UBLEHA DINO SELIMOVIC \"SAMI PROTIV SVIH\".
ko uspije da da gol želji ide direktno u evropi
E gledaces ga minimum dva puta... A torpedo gledaj na pripremama na Jablanickom Jezeru. To ce vam biti nizinske a visinske cete vjerovatno obaviti na Avazovom tornju ako budete imali i za toga.
navijac sam zeljeznicara i stvarno je velika sramota sto nema organizovanog navijanja na jugu i to u trenucima kad klub obara sve moguce rekorde
Kosevo ispunjava uslove osim zapadne tribine zbo stolica bez naslona...
Ne traziiiiiii je sineeeee
Bruda,navijam i ja za Zelju,ali ako Kosevo ne ispunjava uslove sta onda??
E jesmo izabrali tekmu da prenosimo svaka nam cast... A cinjenica je da stanovnici Sarajeva placaju 90% RTV predplate ali ko vas j e b e mi imamo Belminovu uredjivacku politiku...
@bolo kako stvari stoje jedino ćeš gledati želju u europi...i,još nešto,moje komentare nemoj komentarisati jer nemaš argumenata
Na istom stadionu koji vi placate da bi igrali svoje domace utakmice u PL. Imamo svoj koji ne ispunjava uslove za Evropske tekme a Gradski Stadion Kosevo je nas koliko i vas. To mozes i sam provjeriti...
Samo nastavite niz. Vidim ja da se mucenicima sa koseva sada kobajagi niti ne igra EL hahahahahahahahahahaha... Koje ste vi ublehe i kada bi u drugu ligu ispali rekli bi \"ma neka se zeljo pati sa sirokim mi cemo posteno praviti evropskog velikana u drugoj ligi\"... Izvinjavam se ali ja sam mislio da je jedini smisao igranja ove lige izlazak u Evropu... Ali mozda mi logika nije jaca strana.... FORZA ZELJO !!!
A gdje ce Zeljo igrati evropske tekme??
Zeljeznicar nerjeseno u Mostaru, Zrinjski ce dobit Sarajevo u gostima, Slavija ce pobjedit Borca, Sloboda ce uzet Sirokog!
Sutra fiks dvojka na najvećem bh stadionu, par je već blokiran na kladionicama. Zrinjski dobija licencu jer će platiti 20.000 maraka Djuricu, a mi ćemo se osvetiti Graciću.
Titula se moze kupiti, pun jug ne moze!
Idete u Evropu, a nemate organizovano navijanje na jugu. A da ne pricam o tome da bi otisli u Prag, ili koji drugi evropski grad na gostovanje. Ali Boze moj, zato mi i jesmo divovi, a vi strumfovi! Svi ce proci, Sarajevo ce ostati!