Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
titulaaaaa je nasa
Trebaju Safeta dovesti da im on sracuna koliko još ima bodova u igri.:-) Željo institucija.
Zato ce vas Željo mlatnut u sred solane i cao titula.
hahahahah sa -12 bodova ono našlo pametovat a meda ne mogu ni na šugavici protiv Slobode zadnje 2 sezone ahahahahahaha
kad god izadje clanak o slobodi najezim se.. jedva cekam pocetak prvenstva i radujem se utakmicama skoro ko i kad igra bosna..
jbt ma moćni smo pravo,ja sve kontam san je ovo,al danas gledam stream,igramo fakat močno.Da imamo ljude u savezu sad bih rekao da smo prvaci BIH za sezonu 2015/16 a ovako mogu reći da sam optimista veliki :)
da imamo ljude u savezu? vec imas ispriku za neosvajanje titule ocito. dakle, zapnite, potucite se muski za nju i ako budete najbolje vasa je, mani se price o ljudima i savezu! ;)
@Recep Ivedik npr da imamo suca Valjića :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
opasna Sloboda
Sprdnjom do titule , bravo Crveni !