Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Senad Hadžifejzović je bio obećao prijenos ove utakmice na FaceTV i to u HD.u. Ja ba.
gdje ces senadu sta vjerovat.
Prijatelju stari ispričaću ti priču O nesretnom noju i tužnom mladiću Životinje volim, geoparda imam Tri goluba bijela, sa njima sve štima Sve zbog jedne žene Tuđa krv se proli Životinje jedne koja život voli Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela, sve mi uzela Kupio sam noja, da bih joj ugodio Ko joj je ugodio, još se nije rodio Jedno veče reče da sam za nju nula Ode s orangutanom što voda pit-bulla Shvatio sam valjda Više nije moja Pijan hrđavim ekserom ja rasporih noja Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela, sve mi uzela Spanija, Spanija, paprike patlidžan i buranija Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila Sve mi uzela, sve mi uzela
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Poklon 1.90 poklon. Tnx treneru svih trenera.
Zar na nasim kladionicima imaju ponudu druge bih lige? inace na stadionu je bilo preko 15.000 ljudi, mozda je 8000 koji su platili kartu, ali na ogradama i kontenerima oko samog stadiona je bilo jos 7 hiljada :)
Bet-live dao ovaj par. Ja zaokružio pa ti vidi.
Na portalu je trenutno 1oo% navijaca slobode.... IRONIJA
Zavit ce vas Ciro u crno, kad tad.
Cuj ti to strucnjaka
sve cestitke SLOBODI iz ZENICE ove godine bujrum kod nas
Robijasi dobro dosli u Tuzlu braco
MI SMO FUKARE IZ GRADA SOLI, K.URAC NAS BOLI, TUZLA NAS VOLI!
Derbi zeljo saraj'vo: cirka nekih 7000 grla...a gl.grad...kao neka kurceva metropola...Stadion tusanj, danasnji susret:zapad zatvoren-krcat pun nema pola karte ne moze uci....sjever maximalan...preko 8000 dusa...svi kao jedan....Jedan grad-jedna ljubav...SLOBODA!
Kad vi tuzlaci ne bi bacili koji hejt na glavni grad nesto bi vam bilo, mrs u pm...
Ja kontao ono sve neke kocke na tribinama, a ono kockaste glave
to ćiro pederu :D
Fukare ce uvijek mrziti manijake i ultrase niste dobro dosli u tuzlu
Al' si me nasikir'o u PM :o
Jos jedan dokaz da ĆIRO da je trener svi trenera,i neka SUSIĆ sa kojim se zarom i energijom vodi ekipa.Dovesti na nase stadione 8000 gledalaca moze samo trener koji svoj posao voli srcem i dusom i u koga ne igraju sestrici isl.
Ciro legenda, u bosanskoj drugoj ligi on uspije dovesti 8.000 navijaca, pa to je legenda
Nije to što je druga liga.. to je Tuzla brate!
bilo 5 hiljada kakvih 8
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bravo ćiro
Šteta što mrze Sarajevo više nego četnici
sarajevo-zeljo 7 000
Super utakmica! Jedva čekam iduće sezonu da Željezničar dođe na Tušanj, pa da malo popričamo oko, utakmice sa Leotarom. A Jedinstvo je simpatična ekipa. Šteta što im najbolji strijelac Stojanov nije došao u Tuzlu :P
Jusufe debilcino, sta ocekujes da vas Zeljo spasava u trebinju a vi gubite sve utakmice...kako vas nije sramota bolan...Sta podrazumijevas pod to jedva cekas da vam Zeljo dodje...bjezacete po mislim rupama kao i uvijek kad vam manijaci dodju...Uostalom nece te vi ni uci vi ste fukare a Jedinstvo ima vise para za premijer lige.
bosnoljube, ne valja se toliko sikirat.... A dođi nam, pa ćeš vidjeti kako će ti biti :D
Ćiro cirkusant,idealan trener za saraJva