Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto bi volio da Sloboda uzme titulu.To je klub sa velikom tradicijom,nekoliko puta su bili jesenje Prvaci Jugoslavije,da bi im na kraju timovi iz velike cetvorke (Partizan,Zvezda,Dinamo,Hajduk) krali titule. Naprijed Sloboda!
Tako ide kad grad stane iza kluba. Cestitke Slobodi.
koja ba tradicija,kad sloboda nema ni jedan trofej,pa cak nema ni kad je bila polovna bh liga gdje nisu igrali klubovi iz rs i zapadne hercegovine.cuj tradicija hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
Ako moje FK Sarajevo u nekom slucaju ne odbrani titulu, volio bih da je onda Sloboda uzme. Simpatican klub!
SLOBODA dere jarane redom,volio je ili ne ali deremo,naredna 3 kola 9 bodova..
Samo naprijed Fukare, deri babine sinove...RZ88
celik i sloboda samo napred do evrope to su radnicki klubovi iz naroda
https://www.youtube.com/watch?v=o3sUmzOSh-A
Bravo momci bili ste odlični....
Sloboda dere jarane moj
al ne mozes vijerovati KOJU MRŽNJU ŠIRI OVAJ KLIX.BA, ne vidim povoda za ovakvo izokretanje utakmice kako je sloboda bila bolja,i neke traljave udarce ovdije navoditi kao sanse a sanse sirokoga preskoicit ili ih umanjiti,ne navesti greske sudca i praviti muhu od slona..i onda kaze zajednicki suzivot,e pa sa vama nikako ako cemo realno..
Ti si poremecen!
gledam raspored Slobode u naredna 3 kola, dolazi im Olimpik, idu Drini, pa dolazi Travnik realno ovdje uzimaju 7-9 bodova...dok ostali iz vrha imaju teže tekme..tako da bi Sloboda mogla zasjesti i na vrh tabele :)
Dobra Sloboda. Za naše prilike ekipa sa glavom i repom. Ima i do igračkog kadra al po meni vidi se Husrefofa ruka. Pa Sloboda nije kao do sada u 10 kola donijela sa strane bodova u pet sezona.
...ma bravo Sloboda...tako se to radi...
K'o da si mi neke cini bacila k'o da si me nekako zacarala ne smem drugu da pogledam ubice me grom ako nije sve po tvom Ref. 2x Trezan, a za sebe ne znam trezan, a opijen tobom trezan, k'o na silu vezan ne znam da ti kazem zbogom
Slijedece kolo olimpik pada ocam
@antemurale-JEBO TI NENU U GUZNU VENU.KOJA TI JE DIOPTRIJA?
siroki na aparatima ubila ih sloboda koje gledao tekmu mogao se uvijeriti
ubila a 0 (nula) suteva imala u okvir gola sirokog
AAAAHAHAH koji iskompleksirani diot,pa nemoj se brukati molim te..al s jedne strane mi je drago kad vidim koliko nam zavidis hahaha