Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravit cemo mi Azmira od blata...gledaj ti ove konjuzdare sa trolovskom glavom.Mislio je da se nagema para na ustrb Slobode al vidi ne ide i podvila kuja rep. Sto prije pronaci investitora i prodati kompletan i klub i stadion i sve sto Sloboda ima, samo sa jednim uslovom a to je da stvori klub koji ce biti u vrhu PL. Sve ostalo je jad i cemer.
mladic i kondomi :) https://www.youtube.com/watch?v=vMMvFHFyqP8
sad sportskoga direktora isto otjerati 10 igraca sto su doveli amatera mali Smajic nepoigra vise ni minute
Ode Sloboda tamo gdje im je i mjesto (obzirom na trenutne finansije I mogućnost da ih obezbjede) tj. u 1. FBiH.
Haj sa srecom.... I tebi i Slobodi...
Ovaj me dosta podsjeca izgledom na onog Radeljasa a i Radeljas je imao neku gradzevinsku firmu
Kljusina.
Stara lopina.
Jao kockaste glave :-o Pa ovaj ne krade samo kad spava
Nije cudo sto ljudi odlaze kad klub odbija donaciju FS BiH za sve reflektore i danas na tenderu za 1/3 posla daje firmi DELING 150.000 KM.
Bas lici na jednog predsjednika..
ja upravnog odbora i gospode vise ociju nego zuba haahhahah