Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
posto imamo daleko najbolju fudbalsku školu, podrzavam ovu odluku
ekstra odluka
OK odluka ,trebala i ranije.
Kada će ograničiti broj stranaca koji dolaze sa arapskog poluotoka i male azije?
Iako odgojena u muslimanskoj familiji u Tutinu, nisam iskreno vjerovala u Allaha dž.š. dok nisam lično upoznala sina rahmetli predsjednika Alije našeg dragog Bakira Izetbegovića. Toplinu njegova osmjeha i prisutnosti insan mora da osjeti. On svoju snagu crpi iz dina i imana, svoju snagu crpi od pokorstva Allahu gospodaru svjetova. Svaki Bošnjak koji drži do sebe i do svoje vjere bit će uz predsjednika Bakira od milja nazvanog El Bake.
Od kuda ovim siromasima lova da plaćaju strance ( i jednog jedinog, a ne 4-6 komada ) ...???
Treba dat priliku domaćim i mladim igračima, kvalitetniji su od ovih kvaziigrača što dođu. Krupa najbolji primjer kako da se radi!
On se ne bude radilo na mladim igracima, obzirom da dijasporsku djecu rodjenu poslije 2000.-te godine obicno zaboli kuratz za BIH, realno je ocekivati da za 4,5 godina reprezentacija bude na nivou Moldavije, Estonije, Kipra