Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasno je svima da je Dzeko u godinama al je bezobrazno od kluba da mu raskinu ugovor i sutnu ga kao zadnju budalu.Covjek zasluzuje status status legende uz Totija koliko ih je puta iz govana izvadio.
sincino jesi li normalan, Totti je jedan, u pravom smislu rijeci legenda, od malena voli klub i igra za njih, odbijao velikane samo da igra za Romu, dok je dzeko odbijao West ham ,da je uradio dosta za klub itekako jeste, al legenda nema sanse iskreno ne treba pretjerivati
Dzeko je legenda I dugo cemo cekati napadaca kao on. Ipak ljudi kad cemo sa vise rijesite te price od prije. To je kapitalizam kad doprinosis cuvaju te I placaju a kad vide da na neki drugi nacin mogu zaraditi vise tu je kraj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Roma karina od kluba !!!
Džeko je karina od karaktera. Tipičan mahalac.
konstantni u evropskim takmicenja, sta hoces vise, ne mogu svi biti razvijeni ko real madrid
Bez Dzeke su nula sto se vidilo i veceras.Nije Roma pobjednickog karaktera i mogu dovesti koga god hoce i opet ce biti osrednji tim zadovoljan mrvicama.Dzeko ima odlican ugovor i boli ga uho, uzimaj godisnj 7.5 miliona ili vecu ostetu za raskid, da se meni malo sekirati oko tolike cifre kao njemu.
Ja samo moro apaurin popiti zbog vijest bas se nasikirah
Zadnje 3 gosin3 povezan sa 15 kluboba i transfera i na kraju se nista nije desilo tako da nece ni sad. Zavrsit ce karjeru u Romi
jes ti učio svoj jezik u školi, nepismeni moržu kad ne možeš jednu rečenicu sastaviti bez pregršt greški. Treba mi google translate da te razumijem šta si napisao.
Na kraju kad opet bude: Dzeko ipak ostaje u Romi 😁
Pustite ga da ganja loptu,lijepo se igrajte,nemojte ga tjerati iz rome
puhne vjetar i ode sa stola
Tako ti je u profesionalnom sportu, danas dobar, sutra raskinut ugovor. Igraci su roba kojom se trguje.
PROTESTI su KAO vojna formacija! POSTOJE ONI U ROVU, ONI KOJI DONOSE HRANU, ONI KOJI PREUZIMAJU ZDRAVSTVENU BRIGU, ONI KOJI SVIRAJU I MUZICIRAJU, ONI KOJI VRSE LOGISTIKU, ONI KOJI SE MOLE, ONI KOJI TE LJUBE, ONI KOJI PLACU ZBOG OVIH PRVIH...SVI smo MI u GEJMU, zvanom protesti! NEMOJTE DA UMANJUETE ZNACAJ SISTEMA PROTESTA! Nisu protesti SAMO jedan/JEDNA..PROTESTI SMO SVI MI! ! !Tik Tak!
PODRZIMO ovaj POCETNI protest u SARAJEVU! Bez IKAKVIH drugih ZAHTJEVA!Nemojmo da mislimo da nas treba 100 000 izaci...doci ce i taj trenutak!Mic po Mic ! Svi za JEDNU/jednog-JEDAN/jedna ZA SVE! Tik Tak!
Jedna FUKARA za jednog MANIJAKA!Jedan MANIJAK za jednog HORDASA!.jedan ULTRAS ZRINJSKI za jednog ROBIJASA!Jedan LESINAR za jednog RED ARMY-a! Nastavi niz.........SVI za jednog/JEDNU! ...JEDAN/jedna ZA SVE! Uskoro prijatelji...uskoro! Tik Tak!
...ova iz Rome su prava ciganija...Lazio je za njih gospodski klub...dovoljno je vidjeti kako su sutnuli jednu legendu kao sto je Totti da ti bude jasno o kakvim jazavcima se tu radi.
Na protestima 2014-te NIKO OD VLADAJUCIH SE NIJE OGLASIO.Prvo oglasavanje je bilo '' 200kg droge ceka protestante'' Kasnije su spinovima i neorganizovanoscu protesta PRIgusili pobunu, ali je NISU UGUSILI! Rusicemo vas sve i ZABRANITI RAD! Kujac cete se sepuriti! Ima raje spremna je da pogine zbog ovog...pitanje je JESTE LI VI UHLJEBI SPREMNI DA ZALOZITE DJECU SVOJU I SVOJE ZIVOTE???Tik Tak!
2014-2021 Na finalni protest SVI navijaci iz SVIH klubova iz BiH...dolaze! Ostavimo sve PO STRANI! Pokazimo levatima da nismo HULIGANI, nego borci za ISTINE!Najvise ISTINE je na TRIBINAMA! 2014-te kada su DOSLE FUKARE, tek tada su poceli da spustaju PALICE! Ostanite zdravo i SPORTSKI POZDRAV IZ TUZLE ....TUZLA 1987 FUKARE! Mic po Mic!
Dzeko sto ga tako ne zabiješ za reprezentaciju, malo za ovaj napaćeni narod...
Naravno da je profić..ali i dobar momak. Kako god sretno mu bilo.
Sve sto valja su ili prodali ili otjerali iz kluba..pa onako se ponasati prema Totiju,legendi,bruka...