Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oo Baka J.e.ba.t ce ti pika cemalovic sve po spisku...hahahaha..neces vise smijeti most preci...
Narode, zar ste zaboravili kako je baka na marakani izveo \"iz naftalina\" nekakvog Jakirevica? Prva i zadnja utakmica tog anonimusa! Tu smo utakmicu izgubili upravo na sredini terena gdje je baka, zahvaljujuci njemu dobro poznatim menadzerima gurao jakirevica. Gdje je sad jakirevic? Ostala je historija i nas poraz. Baka, korumpirano govno!
meni nikad prezaljen selektor i dokazani patriota BIH - sta je se sa njim zbilo u njegovoj glavi i okolini nece mi biti jasno - a zasto ga nasi navijaci zovu ustashom nikad mi nece bit jasna ta glupost.... Baka majstore...
bravo baka, sretno! Ne sumnjam da ces odvest Široki u europu!
a bolji je stručnjak od sušića dva puta a gdje covjek zavrsi ...
hajd baka sretno ti mada mrzim te skutore tamo