Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I zadnja utakmica je bila dobra igre zelje evo vec 2:0
Biće gusto. Biće 0-2. Mosa Ljožeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
jeste platili sudiji u kešu ili preko racuna??
Baka, nema pritiska, osim na sudiju?!
Baka inace meni drag nekad i nogometas a i ovako kao pojava, sada se pretvorio u ublehasa i prije svega izgleda da se vise nadojio hercegovackog kenjca pa je postao kontras ...
Zeljeznicar samo pametno, zrelo, opusteno. Bez bunkera. Jednostavno napadacki. Kao i Radnik. Smjelom igrom, hrabroscu. Zeljeznicar ima dovoljno kvalitetnih pojedinaca koji utakmicu mogu rijesiti jednim potezom. U svakom slucaju, utakmica dva najbolja bh. tima. Opravdani reci, DERBI.
@VandeIay0071: Sad? Navijam od rodjenja. U cemu je problem?
@fantom slobode: Hej ofucani balijanderu, odjbi sa mojih komentara, jbem li ti sestru i majku.
puši ga baka