Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baka, ti si nogometna veličina, ako sam ne možeš odlučiti sastav....sve napusti. Smradovi Šerbo, Gušo....bojkotirat će te.
i tink rezultat is bjutiful 😂😂
Nije problem izgubiti ni 5 ni 10 utakmica ali kada nemas igre kada dva pasa nisi u stanju odigrati kada primas onakve golove onda je upitan kvalitet stvori 5 sansi daces 1 gol ovakvom igrom jadovi nisu u stanju sami sebe pobjediti
O nargilasi nasi.Po nargili vi opalite nije lopta vase zanimanje.E moj Zeljo ti se ne blamiras nego tones.Igracima ni marke dok ne dobiju najmanje 3 utakmice iduce.Isto i treneru.
Ovaj Baka je savršen primjer za rečenicu: selo gori a baba se češlja. Željo gubi i gubi a njega boli k*rac.
Aj tings d rezulat iz open...
Bice plate pred derbi i napali ce se na Sarajevo
Aj sink de rezultat iz riel..
Nit je kriv trener nit su krivi igraći, kriva je uprava. Isplatite plate koje dugujete igraćima, sve će biti drugačije.
Zeljo srami se
Ovo su najlošije selekcionirani fudbaleri u 100 godina Željine tradicije. Po kojim kriterijima su dovođeni u Želju to samo Bog zna .
Nisam navijač Želje , tako da se zna da ne pišem pristrano. Ali većina velikih klubova u svom postojanju upadne u slične krize , i većina se vrate jači.Želji želim brz povratak u formu jer znači nam za ligu da imamo što više konkurentnih klubova.Sretno
Tinksssss aj
Vidi Bake. Mlađe izgleda nego kad je mrtav pijan igrao nogomet.
Klubski budzet je diktirao kvalitet igraca.Trenutno klub ima 5 igraca koji jesu u poznijim godinama ali su igracine.Ostali se i ne mogu nazvat igracima.Baka je izvuk'o maksimum iz ove ekipe...A to je nista,jer se nista i ne moze izvuci.
zao mi zajebavat kone.🤦‍♂️
MA NIJE DO TEBE BAKA!!!! TO JE DO ONIH KOJI SU DOVELI TE KONJE DA IGRAJU I DA TREIRAJU ZANZELJU!!!