Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slažem se Webb je najbolji sudac
super, tako im je i trebalo, pogotovo ovom što nije vidio gol
Protiv njemacke,a u korist srbije i australije,sudija ne svira cist penal-nikom nista i jos plus 1000 gresaka protiv timova koji su,manje vise,navikli na ovakve greske,i nikom nista...i onda sudija pogrijesi protiv engleske i dobije nogu...a roseti je morao otici jer bi bilo previse ocigledno ako bi samo larionda otisao...navijao sam za englesku,ali ova protekcija \"velikih\" nacija mi je na vrh k..u...r...c..a.
ma ja kad ovaj imbecil sudi nama protiv portugala nikom nista a njima odma se mjenja.,
web je odlichan naravno svabo stein mu je uz rame,a srbi nesto fol hakaju njega mislim da nemaju razloga(sta bi tek meksikanci i englezi trebali reci)a ovaj veceras ne valja nikom jer vas je pola igralo na manje zutih a lik dao jedan akrton eto sto ne valja,a likl je sudio korektno i dozvoljavao grubu igru i za ovakav okrsaj tako i treba svaka mu cast.
Mozda je malo normalnije bilo da su kucama poslali pomocne sudije, jer ove grreske vecim dijelom treba pripisati njima, al iz razloga sto sudije dolaze u grupi red bi bio suspendovati cijeli tim sudaca koji su napravili greske na ovim utakmicama.
trenutno najbolji sudija na planeti je Howard Webb!!!
Pa nisu glavni suci krivi sto pomocnici ne znaju sta je ofsajd. Rosseti nepravedno otjeran. Najbolji sudac
e ovaj roseti je sramota ziva.kako ga nije stid ccc.neka konacno da se injemu stane u kraj bar malo
kud ga ne poslase kuci prije utakmice Srbija-Australija
uh kako ste me obradovali ovom informacijom... gonite se obojica...
Ma ne treba njih kući poslati, njih dvojicu treba u grob poslati. Pakao vas čeka..
@ isto sto jbt bas dobro tip sudi tekmu, dobar je u odnosu na ovu dvojicu, za njih je Colina
I ovaj sto sudi Spanija vs Portugal je neki slunto,mogao bi kuci komotno
Bay bay rosetti